Autoterm-air 4D 12v Diesellämmitin 4kw

Autoterm-air 4D 12v Diesellämmitin 4kw

Autoterm 2D  12v Diesellämmitin 2kw

Autoterm 2D 12v Diesellämmitin 2kw

Planar 8DM Diesellämmitin 12v ,6kw

Regular Price 837,00 € Special Price 745,00 €

Planar 8DM lämmitin on erittäin kustannustehokas lämmitin erilaisiin lämmitystarpeisiin veneissä, autoissa, pikkubusseissa, matkailuvaunuissa, matkailuautoissa, työkoneissa ja vaikka pienellä kesämökillä. Planar lämmitin toimitetaan erittäin kattavalla asennussarjalla, jonka avulla asennus onnistuu useimpiin käyttökohteisiin.  Lämmitin on suunniteltu turvalliseksi käyttää ja helpoksi asentaa sekä huoltaa. Kaikki varaosat on erittäin edullisia ja laite on pitkäikäinen. Laitteen kiinnitys on eurooppalaisen standardin mukainen ja se istuu suoraan samaan asennuspisteeseen, kuin Eberspächer ja Webasto lämmittimet. 

 

Planar 8DM lämmittimen käyntiteho on joko 2Kw tai 6Kw, jolloin se on parhaimmillaan tilanteissa, joissa tarvitaan paljon tehoa tilan lämmittämiseen. 

 

Laitteen älykäs ohjauselektroniikka havaitsee laitteen toimintakunnon ja ilmoittaa ohjaustaululle mahdollisista virheistä selvin vikakoodein. Laitteen mukana toimitetaan ohjaustaulu, jossa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi. Laitteessa on itsessään myös lämpötila-anturi, joka mittaa ohivirtaavan ilman lämpötilaa, sekä havaitsee mahdollisen ylikuumenemisen ja sammuttaa laitteen. Laitteeseen saa lisävarusteenaerillisen GSM ohjaimen, jolla korvataan mukana tuleva ohjaustaulu. GSM ohjainlaitteelle on saatavilla ohjelmat sekä Apple, että Android puhelimille. 

 

  Maksimiteho Minimiteho
Teho kW
6Kw
2Kw
Polttoaineen kulutus, l / h
0.9
0.25
Virrankulutus lämmitin 12V (24V), W
62 (58)
10
Lämmitetty ilma, m3 / h
175
70
Käytettävä polttoaine
dieselpolttoainetta 
Nimellisjännite, V
12
Käynnistys ja sammutus
Manuaalinen
Paino kaikkine varusteineen kg
12

 

Planar lämmittimelle myönnetään kahden vuoden takuu, joka koskee oikein asennetun laitteen teknisiä vikoja. Takuu ei kata asennusvirheitä. Planar lämmittimet on E2 määräysten mukaan tieliikennekäytössä oleviin laitteisiin sopivia ja niissä on CE hyväksyntä. 

Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
Planar- 8DM
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore