Lämminilmapuhallin, Siroco Tenere D, 12V, 4400 W

Lämminilmapuhallin, Siroco Tenere D, 12V, 4400 W

Planar 8DM Diesellämmitin 12v ,6kw

Planar 8DM Diesellämmitin 12v ,6kw

Autoterm-air 4D 12v Diesellämmitin 4kw

Regular Price 690,00 € Special Price 569,00 €

Planar 44D lämmitin on erittäin kustannustehokas lämmitin erilaisiin lämmitystarpeisiin veneissä, autoissa, pikkubusseissa, matkailuvaunuissa, matkailuautoissa, työkoneissa ja vaikka pienellä kesämökillä.  Planar lämmitin toimitetaan erittäin kattavalla asennussarjalla, jonka avulla asennus onnistuu useimpiin käyttökohteisiin.  Laitteen mukana on myös täydellinen suomenkielinen asennus ja käyttöohjekirja. Lämmitin on suunniteltu turvalliseksi käyttää ja helpoksi asentaa sekä huoltaa. Kaikki varaosat on erittäin edullisia ja laite on pitkäikäinen. Laitteen kiinnitys on eurooppalaisen standardin mukainen ja se istuu suoraan samaan asennuspisteeseen, kuin Eberspächer ja Webasto lämmittimet. 

Laitteen älykäs ohjauselektroniikka havaitsee laitteen toimintakunnon ja ilmoittaa ohjaustaululle mahdollisista virheistä selvin vikakoodein. Laitteen mukana toimitetaan ohjaustaulu, jossa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi. Laitteessa on itsessään myös lämpötila-anturi, joka mittaa ohivirtaavan ilman lämpötilaa, sekä havaitsee mahdollisen ylikuumenemisen ja sammuttaa laitteen. Laitteeseen saa lisävarusteena erillisen GSM ohjaimen, jolla korvataan mukana tuleva ohjaustaulu. GSM ohjainlaitteelle on saatavilla ohjelmat sekä Apple, että Android puhelimille. Huomioi, että GSM ohjain asennetaan lämmittimen oman ohjaustaulun tilalle ja lämmitintä voi tällöin ohjata ainoastaan GSM ohjaimen kautta. GSM ohjaimella voit kytkeä lämmittimen kätevästi päälle ja pois. 

Myymämme lämmittimet ovat (e) standardin mukaisia Euroopan vientimalleja, jokta tulevat tehtaan oman euroopan yksikön kautta. Lämmittimet on luokiteltu Saksalaisen puolueettoman luokituslaitoksen toimiesta ja ne on hyväksytty ajoneuvokäyttöön Euroopan Unionin alueella. Huomioikaa, että harmaatuodut mallit eivät täytä näitä normeja ja eivät ole mm. vakuutusyhtiöiden hyväksymiä. 

Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
planar44d

Huomioita asennuksesta:

Planar lämmitin on erittäin turvallinen vaihtoehto lämmittämiseen. Lämmitintä ohjaa ohjauselektroniikka ja sen turvana on myös mekaanisia ylikuumenemissuojia ja rajakytkimiä. Kaikissa häiriötilanteissa lämmitin sammuttaa itsensä ja jäähdyttää palokammion. Suurimman vaaran lämmittimen asentamiselle aiheuttaa huolimaton tee-se itse mies. Tämä koskee kaikkia merkkejä ja malleja. Asennuksessa tulee kiinnittää erittäin suurta huomiota lämmittimen huolelliseen kiinnittämiseen ja pakokaasujen ulos johtamiseen, sekä polttoainelinjojen asennukseen. Alla muutamia huomioita. 

  • Lämmittimessä on vakiona 100mm ilmaputken lähtö, jonka voi supistaa minimissään 90mm halkaisijalle. Tästä pienemmälle supistaminen suositetaan tehtävän ainoastaan useammalla haaroittimella, siten, että putken pinta-ala on minimissään 3x60mm tai 2x75mm putken poikkipinta-alan verran. Riittävän väljä putkisto takaa lämmittimen moitteettoman toiminnan ja vähentää ylikuumenemisesta johtuvia pakkosammutuksia. 
  • Lämmittimen asennussarjassa ei tule erillistä pakoputken läpivientiä venekäyttöön. Suosittelemme asentamaan lämmittimeen Arifinin 24mm eristetyn runkoläpiviennin.Tällä voidaan varmistua, että runkorakenteet eivät kuumene liikaa ja vettä ei pääse pakoputkeen. Jos asennatte lämmitintä vanhan Wallaksen Ardicin tai Thermon / thermicin tilalle, ei vanhoja savukaasuosia pysty käyttämään. Niiden halkaisijat poikkeavat huomattavasti Planar 44D lämmittimen halkaisijasta. Olkaa pakoputkiasennuksissa erittäin huolellisia. Pakoputki on kuuma ja ylimääräiset harakiri liitokset voivat vuotaa pakokaasuja veneen sisätiloihin. 
  • Teknistä estettä laitteen asentamisessa esimerkiksi kesämökille ei ole. Kuitenkaan emme suosittele lämmittimen asennusta mökin sisätiloihin, mikäli lämmittimen pakokaasuja ei johdeta esimerkiksi tiilihormiin. Myyjä valmistaja ja maahantuoja ei ota minkäänlaista vastuuta omatekemistä seinäläpivientiratkaisuista. Mikäli asennatte lämmittimen mökille, on hyvä tapa tehdä sille ulos suojakotelo ja ottaa lämmitettävä ilma sisältä ja palauttaa se takaisin sisälle. Mikäli voitte kytkeä lämmittimen esimerkiksi tiilihormiin, voi pakoputken tiivistää hormiin esimerkiksi muuraamalla tai palovillalla. 
  • Lämmitin tulee kiinnittää huolellisesti kiinni. Suosittelemme kiinnitykseen erikseen myytävää asennusjalkaa. Huonosti kiinnitetty lämmitin voi aiheuttaa aiheettomia riskitekijöitä. Jos täydellä tohinalla palava lämmitin irtoaa kiinnityksistään, tai siitä irtoaa laitteen heilumisen johdosta osia, voi se aiheuttaa vakavia vaurioita ympäristölle. 
  Maksimiteho Minimiteho
Teho kW
4
1
Polttoaineen kulutus, l / h
0.514
0.12
Virrankulutus lämmitin 12V (24V), W
62 (58)
10
Lämmitetty ilma, m3 / h
120
70
Käytettävä polttoaine
dieselpolttoainetta 
Nimellisjännite, V
12, 24
Käynnistys ja sammutus
Manuaalinen
Paino kaikkine varusteineen kg
8
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore