Autoterm 2D  12v Diesellämmitin 2kw

Autoterm 2D 12v Diesellämmitin 2kw

Wallas 22gb 2,2kW  Diesel-lämmitin

Diesel-lämmitin Wallas 22GB 2,2kW

Autoterm Flow 5D diesellämmitin 12V moottorin esilämmittämiseen. PU-27 ohjaustaululla

719,00 €

Binar 5S, Dieselkäyttöinen nestekiertoisten autojen esilämmitin. EU-HYVÄKSYTYT MALLIT MEILTÄ HETI VARASTOSTA

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
Binar5S

Teplostar on julkaissut uuden BINAR 5S ajoneuvojen moottorien esilämmittimen. Tämä on täysin uusit tuote, joka on suunniteltu pohjolan koviin olosuhteisiin, esilämmittämään ajoneuvon moottori ja antamaan erittäin kylmissä olosuhteissa lisälämpöä. Lämmitin on tarkoitettu maksimissaan 3,5 litran moottoreille ja se on tarkoitettu toimimaan peräti -45 asteen lämpötiloissa.

Binar 5S ei ole pelkästään kopio mistään, se on täysin uusi tuote Autotermiltä. Sen kehittämiseen on käytetty kolme vuotta ja se on läpäissyt tiukat kenttäkokeet Siperian arktisissa oloissa. Se on kooltaan huomattavastiaikaisempaa malliversiota pienempi ja kokoluokaltaan samaan kokoinen länsimaisten uusimpien mallien kanssa.  Binar lämmittimet on valmistettu korkealuokkaisista komponenteistä. Niissä käytetään hiiliharjattomia puhaltimen moottoreita, joiden käyttöikä on moninkertainen hiiliharjallisiin verrattuna. Asennussarjassa on eurooppalaiset polttoaine ja vesipumput. Boschin valmistamaa vesipumppu on hiljainen vahva ja luotettava ja se takaa tasaisen veden virtauksen kaikissa olosuhteissa. 

Binar 5S asennussarja on erittäin täydellinen. Se sisältää lämmittimen lisäksi käytännössä kaiken, mitä suurimmassa osassa asennuksista tarvitaan. Mukana oleva johtosarja, sisältää sulakkeet ja liittimet, jotka on valmiiksi sovitettu niin, että kaikki menee suoraan tökkäämällä paikoilleen. Mukana on vesiletkut, vesipumppu ja laaja valikoima kiristimä mutkia ja sovittimia. Uudistettu ohut ohjaustaulu sisälle, sekä tankkiotin, polttoainepumppu ja tarvikkeet polttoainelinjaan. Asennuksen voi suorittaa osaava tee-se itse mies, mutta suosittelemme asennukseen ammattimiestä, etenkin uudemmissa autoissa. 

Binar 5S mallistossa on kaksi eri lämmitintä Bensiini ja Diesel polttoaineille. Molempien käyttöjännite on aina 12V. Mikäli tarvitset 24V version, suosittelemme silloin Binar 5C compact mallia, jota saa 24V versiona. Binar 5S on tarkoitettu esilämmittämiseen ja sen maksimi käyttöaika on kaksi tuntia. Mikäli tarvitset laitteen jatkuvaan lämmittämiseen esim veneisiin, on oikea laite jatkuvaan käyttöön tarkoitettu Eberspächer Hydronic Commercial. 

Ominaisuuksia:

  • Erittäin kompakti laite, voidaan asentaa pysty ja vaakasuoraan. 
  • Esilämmittää moottorin ja ajoneuvon sisätilat kylmissä olosuhteissa (edellyttää ajoneuvon sisäpuhaltimen kytkentää)
  • Voi toimia lisälämmittimenä myös ajon aikana
  • Voidaan käyttää ajastimella, joka on vakio toimitussisällössä. 
  • Voidaan käyttää yhdessä ohjaustaulun GSM modeemin kanssa (yhteensopiva EU GSM  laite tulossa kaudelle 2017)
  • Erittäin houkutteleva hinta-laatusuhde.
BINAR-5MALLI
Tekniset tiedotBINAR-5S DIESEL    
Lämmitysteho (kW) 5±0,5
Käyttöjännite, V 12
Käyttöjännitteen rajat, V 9,5...16
Polttoaine Diesel GOST 305         
Polttoaineen kulutus (l/h) 0,62          
Lämmönsiirtotapa Jäähdytysneste
Virrankulutus, W 42
Virran kulutus startissa (100 sekuntia), W 122
Käynnistysmoodit Manuaali ja kellokytkin
Käyntiajan säätö 20...120 min
Paino asennusarjan kanssa (kg)
8

 

HUOM!

Myymämme laitteet  tulevat euroopan kokonpanoyksiköstä ja ovat ns. EU malleja, joiden komponenttisarjat täyttävät euroopan ns "pikku e" (e) standardin ja laitteet on hyväksytty asennettavaksi liikennekäytössä oleviin ajoneuvoihin. Huomatkaa, että harmaatuodut laitteet eivät täytä kokonaisuudessaan tätä standardia, pelkkä CE-merkki laitteen kyljessä ei merkitse (e) standardin täyttymistä. Luokittelemattoman laitteen vahinkotapauksissa vastuu jää omistajalle itselleen. 

 

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore