Lowrance HOOK  4x Bullet Kaikuluotain + GPS

Lowrance HOOK 4x Bullet Kaikuluotain + GPS

Lowrance HOOK² Reveal Aurinkosuoja

Lowrance HOOK² Reveal Aurinkosuoja

Karttaplotteri/Kaikuluotain Lowrance HOOK Reveal 9 HDI 50/200-kaikuanturilla

Regular Price 732,00 € Special Price 495,00 €

Täysin uusi HOOK Reveal helpottaa kalastusta tehokkaan suorituskykynsä ja kaikuluotaustekniikoidensa avulla, kuten automaattisesti säätyvällä kaikuluotaimella, DownScan Imaging™ -tekniikalla ja parannettu syvänveden suorituskyky. Nyt mukana on myös FishReveal™-toiminto, joka helpottaa kalojen havaitsemista hyödyntämällä Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging™ -tekniikoita yhdellä näytöllä. Kalastatpa tutuilla tai tuntemattomilla vesillä, löydät parhaat kalapaikat yksityiskohtaisilla C-Map-kartoilla tai voit kartoittaa kartoittamattomia vesiä reaaliajassa Genesis Liven ominaisuuden avulla.

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
000-15527-001

TÄYSIN UUSI HOOK REVEAL HELPOTTAA KALASTUSTA TEHOKKAAN SUORITUSKYKYNSÄ JA KAIKULUOTAUSTEKNIIKOIDENSA AVULLA.

 

FISHREVEAL

Kalat on helpompi havaita ja tunnistaa FishReveal-toiminnolla, joka yhdistää yhdelle näytölle todistetusti tehokkaan Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging -tekniikan erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista. Kalat näkyvät erittäin selkeästi näytöllä.

 

REAALIAIKAINEN GENESIS LIVE -KARTOITUS

Luo HOOK Revealin näytöllä mukautetut 30 senttimetrin syvyysvaihtelulla olevat syvyyskäyräkartat tutusta vesistöstä tai kartoittamattomasta vesistöstä reaaliajassa Genesis Liven avulla.

 

AUTOMAATTISESTI SÄÄTYVÄ KAIKULUOTAIN

Automaattisesti säätyvän HOOK Reveal -luotaimen ansiosta voit käyttää enemmän aikaa kalastamiseen ja vähemmän säätöjen tekemiseen. Se säätää automaattisesti asetuksia muuttuvien olosuhteiden mukaan ja takaa siten aina parhaan mahdollisen luotainkuvan.

 

 

 

83/200 HDI-KAIKUANTURI, JOSSA ON KESKITASO/KORKEA CHIRP -LUOTAIN JA 50/200 HDI-KAIKUANTURI, JOSSA ON MATALA/KORKEA CHIRP -LUOTAIN, JA DOWNSCAN IMAGING™ -TEKNIIKKA

83/200 HDI / 50/200 HDI sopii täydellisesti kalastajalle, joka haluaa parhaat näkymät veneen alle, jopa syvemmässä vedessä. Se sisältää CHIRP-luotaimen sekä erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista tarjoavan DownScan Imaging™ -tekniikan.

 

SOLARMAX™-NÄYTTÖ

HOOK Revealin SolarMAX-näyttö tarjoaa selkeän ja kirkkaan kuvan päivänvalossa kaikissa olosuhteissa ja jopa suorassa auringonvalossa.

 

HELPPOKÄYTTÖINEN VALIKKO JA OPTIMOITU NÄPPÄIMISTÖ

HOOK Revealin yksinkertaisen valikon ja optimoidun näppäimistön avulla voit selata valikoita, valita asetuksia ja käyttää keskeisiä toimintoja helposti ja nopeasti.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore