Hydrauliohjaus FIN-FLEX 75 hp sarja

Hydrauliohjaus FIN-FLEX 75 hp sarja

Hydrauliohjaus 150 hp FIN-FLEX

Hydrauliohjaus 150 hp FIN-FLEX

Hydrauliohjauspaketti alle 115hv.

Regular Price 815,00 € Special Price 649,00 €

Hydrauliohjauspaketti perämoottoreille alle 115hv. Tarkistayhteensopivuus taulukosta alempaa (UC81 -OBF oman koneen kohdalla). Pakettiin sisältyy eteenasennettava ”häränsarvi” sylinteri, kevytkomposiittimuovista valmistettu hydraulipumppu, sisäänrakennetuin takaiskuventtiilein, 6m korkeapaine hydrauliletkut sekä tarvittava määrä öljyä. Ohjaus 4,5 kierrosta, sylinterin

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
9513200001

Hydrauliohjauspaketti perämoottoreille alle 115hv. Tarkistayhteensopivuus taulukosta alempaa (UC81 -OBF oman koneen kohdalla). Pakettiin sisältyy eteenasennettava ”häränsarvi” sylinteri, kevytkomposiittimuovista valmistettu hydraulipumppu, sisäänrakennetuin takaiskuventtiilein, 6m korkeapaine hydrauliletkut sekä tarvittava määrä öljyä. Ohjaus 4,5 kierrosta, sylinterin täydellä liikeradalla. Maksimi ohjauspyörän Ø 508 mm.

sisältää: 
1 kpl UP18 hydraulipumpun, tuottoon 18cm³, työpaine 55Bar (800PSI) 
1 kpl UC81 -OBF hydraulisylinterin, tilavuus 81cm³, isku 186mm 
2 x 6m ؼ” I.D. hydrauliletkut joiden toiseen päähän on liitinprässätty valmiiksi 2 kpl¼” I.D liitintä jotka voidaanhelposti itse kiinnittää letkun vapaaseenpäähän 
2 l hydrauliöljyä

Hydraulinen ohjausjärjestelmä koostuu hydraulipumpusta ja sylinteristä. Nämä on yhdistetty toisiinsa putkilla tai letkuilla. Ruorin kääntäminen paineistaa hydraulipumppua, joka pakottaa öljyn putkia myöten sylinteriin ja sylinteristä takaisin pumppuun. Sylinterin liike välittyy peräsimeen tai perävetolaitteeseen. Pumpuissa on takaiskuventtiili, joka estää öljyn palaamasta takaisin samaa reittiä. Tämä sallii useamman ruoriohjauslaitteen käytön. Sylinterit ovat joko tasapainotettuja tai ei-tasapainotettuja. Tasapainotetussa sylinterissä sama määrä ruorin kierroksia liikuttaa peräsintä keskiasennosta kumpaankin suuntaan. Ei-tasapainotetuissa sylintereissä on kaksi kammiota, joiden tilavuus on erilainen. Näin tarvitaan erilainen määrä ruorin kierroksia halutun ohjausliikkeen aikaansaamiseksi eri suuntiin. ULTRAFLEX valmistaa erilaisia pumppuja, joilla on erilainen kapasiteetti (liikutettu öljymäärä cm3 / ruorin kierros) erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pumppua valittaessa on huomioitava sylinterin öljytilavuus. Ruorin kierrosten määrä tyyrpuuriin ja paapuuriin riippuu sylinterin tilavuuden ja pumpun kapasiteetin suhteesta. 

Esimerkki: Jos pumpun kapasiteetti on 20 cm3 ja sylinterin tilavuus on 94 cm3, kaava on 94 jaettuna 20 on yhtä kuin 4,7. Täten ruoria on käännettävä 4,7 kertaa jotta peräsin liikkuisi ääriasennosta toiseen. Kun kaksi sylinteriä kytketään yhteen rinnakkain, sylinterin tilavuus on kerrottava kahdella. Sovellukset, joissa ruorin kierrosmäärä jää alle neljän, eivät ole suositeltavia, koska ohjausvoimat kasvavat liiallisiksi. Sovellukset, joissa ruorin kierrosmäärä on yli kahdeksan, eivät ole myöskään suositeltavia, koska ohjauksesta tulee liian hitaasti reagoiva. Maksimi käyttöpaine on 7,0MPa (70 baria) (1000 psi).

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore