Raymarine RD424D - 4kW 24

Raymarine RD424D - 4kW 24", Digitaalinen tutka sekä 10m Raynet tutkakaapeli

12

12"- Raymarine a127 WiFi monitoiminäyttö kaiulla (ilman anturia), ilman karttoja

Garmin Oregon 600

349,00 €

Olet valmis uudenlaiseen Garmin-navigointiin siitä hetkestä, kun pitelet 600-laitetta kädessäsi ensimmäisen kerran. Erittäin herkän GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannuksen (paikannus onnistuu entistä nopeammin haastavissakin olosuhteissa, kun satelliittien määrää lisätään), esiladatun, varjostetut korkeuserot sisältävän maailman peruskartan sekä entistä nopeamman suorittimen ansiosta voit käyttää karttoja intuitiivisesti pelkän katselun sijasta. Voit lähentää, panoroida ja kiertää karttoja usealla kosketuksella jopa useimmilla käsineillä. Heijastava näyttötekniikka parantaa kosketusnäytön kirkkautta niin merkittävästi, että kartat ja näytöt ovat luettavissa yhtä hyvin niin kirkkaassa auringonpaisteessa kuin varjossaki

Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
010-01066-00

Kosketa ja lähde liikkeelle
Oregon 600 on tarkoitettu käytettäväksi ulkoilmassa. Siinä on kaikkien aikojen kirkkain auringossa luettava Garmin-laitteiden kosketusnäyttö, joka on vahvistettu iskuja vastaan, mutta joka tukee silti useita kosketuksia ja kaksisuuntaisuutta ja mahdollistaa käytön käsineillä. Kestävä navigaattori ei lannistu iskuista, pölystä, liasta, kosteudesta eikä vedestä.

Ota oikea suunta

Oregon 600 -laitteessa on sisäinen kolmiakselinen sähköinen kompassi ja kallistuksen kompensointi kiihdytysmittarin avulla. Siten näet suuntasi, vaikka olisit paikallasi etkä pitelisi laitetta suorassa. Sen barometrinen korkeusmittari jäljittää ilmanpaineen muutokset ja osoittaa tarkan korkeuden. Sen avulla voit merkitä muistiin ilmanpaineen vaihtelut ja tarkkailla vaihtuvia sääolosuhteita. Erittäin herkän, WAAS/EGNOS- ja GLONASS-järjestelmiä tukevan GPS-vastaanottimensa ja HotFix®-satelliittiennusteen ansiosta Oregon 600 paikantaa sijaintisi entistä nopeammin ja tarkemmin ja säilyttää GPS-sijaintinsa myös metsän peitossa ja jyrkkärinteisessä laaksossa.

Kaksinkertaisesti virtaa
Uudessa Oregon 600 -laitteessa on erinomainen 16 tunnin akunkesto ja sen lisäksi ulkokäyttöön optimoitu kaksoisakkujärjestelmä. Voit käyttää sisäistä ladattavaa NiMH-akkua (ei mukana) tai perinteisiä AA-paristoja, jos latausmahdollisuutta ei ole — NiMH-akku latautuu automaattisesti, kun laite on liitettynä ulkoiseen virtalähteeseen.

Jaa tiedot langattomasti
Voit jakaa toimintotietoja, kuten reittipisteitä, reittejä ja jälkiä, läheistesi kanssa älypuhelimen kautta ja tarkistaa lähellä olinpaikkaasi sijaitsevat Garmin Adventures -seikkailut. Oregon 600 -laitteen avulla voit lisäksi jakaa reittipisteitä, jälkiä, reittejä ja geokätköjä jopa 50 kertaa aiempaa nopeammin muiden langattomien, yhteensopivien Garmin-laitteiden kanssa.

Lisäkartat

Oregoniin voi lisätä karttoja helposti. Lataa karttoja laajasta laadukkaidenEuroopan topografisten karttojen valikoimasta tai valitseBirdseye Select -rasterikartta (mittakaava 1:25 000) ja lähde matkaan. Voit liittää laitteeseen esiladatun BlueChart g2 -kortin ja viettää hienon päivän vesillä tai ladata laitteeseen CityNavigator  -karttoja, jotka sisältävät yksityiskohtaisia reititysohjeita mm. maanteille (katso yhteensopivat kartat karttavälilehdestä). Voit lisätä karttoihin satelliittikuviaa Birdseye satelliittikuvien  avulla (edellyttää tilausta).

Lataa kaikki Geokätköt

Enää sinun ei tarvitse valita, kun voit ladata ne kaikki. Oregon 600 -laitteeseen mahtuu rajaton määrä geokätköjä. Ei vain tuhat tai miljoona. Rajaton. Voit ladata kaikki kätköt osoitteesta OpenCaching.com. Voit ladata GSAK-geokätköjä. Voit myös käyttää mitä tahansa muuta ohjelmaa tai sivustoa, joka tukee GGZ-tiedostoja*. Voit käyttää kaikkia paperittoman geokätkennän ominaisuuksia kaikkien kätköjen yhteydessä. Voit lukea täydelliset kuvaukset, vihjeet ja lokit. Voit suodattaa kätköjä koon, maaston, vaikeuden ja tyypin mukaan. Voit yhdistää chirp-yhteensopiviin kätköihin. Voit tallentaa lokeja maastossa. Voit tehdä tämän kaiken. Oregon 600 -laitteessa ei ole rajoituksia.

Suunnittele seuraava matka
Nauti seikkailuista täysillä Garminin maksuttoman BaseCamp-matkasuunnitteluohjelmiston avulla. BaseCamp on täydellinen ympäristö, jossa voit valmistautua matkaan helposti karttojen, reittipisteiden, jälkien ja reittien avulla etukäteen. Kun palaat kotiin, voit luoda sillä upeita Garmin Adventures -seikkailuja ja jakaa niitä läheistesi tai kanssaseikkailijoidesi kanssa. Ohjelmisto näyttää yhteensopivat topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit, tietokoneessa 2D- tai 3D-muodossa.

Toiminnot

 • Heijastava näyttötekniikka lisää kirkkautta ja parantaa luettavuutta yhdistämällä ulkoisen valon, kuten auringonvalon, ja laitteen oman LED-taustavalon. Lisäksi virtaa säästyy, kun taustavaloa ei tarvitse lisätä.
 • Nyt voit siirtää langattomasti suuria tiedostoja, kuten valokuvia, geokätköjä, seikkailuja, reittejä ja mukautettuja karttoja Oregon 600 -sarjan laitteiden välillä (tai Garmin BaseCamp Mobilessa). Uuden tekniikan ansiosta reittien, reittipisteiden ja jälkien siirtonopeus on lisäksi jopa 50-kertainen aiempaan verrattuna. Oregon tukee myös langattomia ANT+-lisätarvikkeita sykkeen, poljinnopeuden sekä Chirp ja Tempe -tunnistimien seuraamiseksi
 • Karttoja ja tietoja voi tarkastella pysty- tai vaakasuunnassa laitteen suunnan mukaan. Vaakanäkymä helpottaa kirjoittamista ja parantaa navigointikokemusta.
 • Taskulampussa on useita kirkkaustasoja ja välkyntävaihtoehtoja – kirkkaita ja himmeitä – akun virran säästämiseksi.
 • Käynnistä sovelluksia, vaihda profiilia, käytä asetuksia ja aloita navigointi 1 kosketuksella
 • Päävalikkojen avulla voit piilottaa ja näyttää sovellusten toimintoja. Kun näet tiedot yhdellä silmäyksellä, voit tehdä useita toimia samanaikaisesti poistamatta sovellusta käytöstä
 • Uudessa Koko jälki -näkymässä voit tarkastella koko korkeuskäyrää ja siirtyä siinä paikasta toiseen nopeasti zoomatussa näkymässä. Tuleva käyrä -toiminto näyttää karttatietojen perusteella, mitä edessäpäin on odotettavissa
 • Näytössä näkyy 33 prosenttia aiempaa enemmän tietoja kerralla uusien asetteluvaihtoehtojen ansiosta. Voit lisätä useita sivuja tietokenttiä, joista kussakin voi käyttää yhtä neljästä asettelusta: kahta suurta, yhtä suurta ja neljää pientä, kuutta pientä tai kahdeksaa pientä
 • Voit seurata toimintojasi, reittipisteitäsi ja geokätköjäsi sekä jälkiäsi niiden käyttöpäivänä
 • Kaikkia tietoja voi katsella ja muokata samassa näytössä. Reittipisteitä voi poistaa yksitellen tai useita kerralla Waypoint Manager -valikosta

Tekniset tiedot

 • Mitat L 6,1 x K 11,4 x S 3,3 cm
 • Näytön koko L 3,8 x K 6,3 cm 3"
 • Näytön tarkkuus 240 x 400 kuvapistettä
 • Näytön tyyppi transflektiivinen TFT-värikosketusnäyttö
 • Paino 209,8 g akkujen kanssa
 • 2 AA-paristoa (ei mukana), NiMH- tai litiumakkua suositellaan, ladattava NiMH-akku (valinnainen)
 • Akunkesto jopa 16 tuntia
 • Vesitiiviys IPX7 (30 min upotusta 1 m syvyydessä)
 • USB- ja NMEA 0183 -yhteensopiva
 • Sisäinen muisti 1,5 Gt
 • Micro-SD korttipaikka
 • Reittipisteitä 4000 kpl
 • Reittejä 200 kpl
 • 10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä
 • Barometrinen korkeusmittari
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore