CDI-Laite Johnson/Evinrude 8-55hv 1985-05

CDI-Laite Johnson/Evinrude 8-55hv 1985-05

Yhdenkädenharppi

Yhdenkädenharppi

Garmin GMR 18 HD Radome

1 430,00 €
Terävöitä tutkan kuvan tarkkuutta. GMR 18 HD -tutka vie tutkan skannerin täysin uudelle tasolle. Lisää tehokkuutta GMR 18 HD käyttää digitaalista signaalinkäsittelyä, mikä terävöittää tutkan kuvaa ja parantaa kohteen näkymistä. Tämän 45,7 cm:n (18 tuuman) ja 4 kW:n lähetystehon tutkan kantama on 36 merimailia, mikä tekee tutkakuvista entistäkin tarkempia. Lisäksi antennin 5,0 asteen keilaleveys takaa laitteelle luokkansa parhaan läpäisykyvyn ja kohteen erottelun säästä riippumatta. Kun yhdistät GMR 18 HD -laitteen monitoiminäyttöön ja lisävarusteena saatavaan suuntatunnistimeen, saat käyttöösi MARPA-seurantatoiminnon, joka auttaa välttämään muuta vesiliikennettä. MARPA-seurantatoiminnon avulla voit seurata jopa 10 kohteen suuntimaa, kurssia, nopeutta ja arvioitua lähintä pistettä. GMR 18 HD:ssä, kuten kaikissa Garmin-tutkissa, on lisäksi varusteena sisäinen signaalinkäsittely, mikä tekee seurantajäljestä tarkemman ja helpompilukuisen.
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
010-01719-00

Terävöitä tutkan kuvan tarkkuutta. GMR 18 HD -tutka vie tutkan skannerin täysin uudelle tasolle.

 

Lisää tehokkuutta

GMR 18 HD käyttää digitaalista signaalinkäsittelyä, mikä terävöittää tutkan kuvaa ja parantaa kohteen näkymistä.

 

Tämän 45,7 cm:n (18 tuuman) ja 4 kW:n lähetystehon tutkan kantama on 36 merimailia, mikä tekee tutkakuvista entistäkin tarkempia. Lisäksi antennin 5,0 asteen keilaleveys takaa laitteelle luokkansa parhaan läpäisykyvyn ja kohteen erottelun säästä riippumatta.

 

Kun yhdistät GMR 18 HD -laitteen monitoiminäyttöön ja lisävarusteena saatavaan suuntatunnistimeen, saat käyttöösi MARPA-seurantatoiminnon, joka auttaa välttämään muuta vesiliikennettä. MARPA-seurantatoiminnon avulla voit seurata jopa 10 kohteen suuntimaa, kurssia, nopeutta ja arvioitua lähintä pistettä. GMR 18 HD:ssä, kuten kaikissa Garmin-tutkissa, on lisäksi varusteena sisäinen signaalinkäsittely, mikä tekee seurantajäljestä tarkemman ja helpompilukuisen.

 

Yhdistäminen Garmin Marine Network -laiteverkkoon

GMR 18 HD lähettää tietoja Garmin Marine Network -laiteverkossa. Tässä 100 Mt:n plug-and-play-periaatteella toimivassa verkossa voit laajentaa veneesi järjestelmiä tarpeidesi mukaan. Kun laite on kytketty verkkoon, voit käyttää tutkan näyttönä mitä tahansa verkon kanssa yhteensopivaa Garmin-karttaplotteria. Voit myös näyttää GMR 18 HD:n tutkakuvan karttaplotterin karttasivun päällä, mikä helpottaa lähialueiden seurantaa. Halutessasi voit myös jakaa näytön niin, että voit katsella karttaa ja tavallista tutkakuvaa yhtä aikaa.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore