Crewsaver Crewfit JUNIOR 150N

Crewsaver Crewfit JUNIOR 150N

Baltic Athena Musta/Harmaa

Baltic Athena Musta/Harmaa

Baltic Poseidon Musta valjailla

Regular Price 289,90 € Special Price 159,00 €

Balticin Poseidon-pelastusliivi on puhallettava pelastusliivi integroiduilla turvavaljailla. Poseidon on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle maksimaalista mukavuutta pelastusliiveissään ergonomisella istuvuudella. Venttiili ja patruuna on sijoitettu ainutlaatuiseen tapaan, joka antaa käyttäjälle maksimaalisen liikkuvuuden ja mukavuuden. Poseidon pelastusliivissä on erittäin hyvät säätömahdollisuudet ja se on kaunis ja joustava. Pelastusliivi sulkeutuu helposti mukavalla pehmustetulla tarranauhalla, joka suojaa vyötärönauhan kovalta soljelta. Poseidonilla on suuri 165N kantokyky.

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
poseidonselesvart

Ominaisuudet:

- Kelluvuus 165 Newton: Pelastusliivin kelluvuus mitataan Newton-yksiköllä. Pelastusliivin kelluvuuden on oltava riittävä pitääkseen käyttäjän hengitystiet pinnan yläpuolella. Liivit on jaettu eri luokkiin kelluvuuden määrästä riippuen, vaikka todellinen Newtonin lukumäärä voi vaihdella liivin koon mukaan.
- 33 g Co2: Määrittää ilmatäytteisissä tuotteissa käytettävän hiilidioksidisylinterin koon. Sylinteri on tarkastettava ennen jokaista käyttöä.
- Automaattinen täyttö: Tuote on varustettu anturilla automaattista täyttöä varten.
- Kääntyy nopeasti turvalliseen asentoon: Tuotteella on enemmän kelluvuutta edessä, mikä johtaa siihen, että se kääntää käyttäjän nopeasti turvalliseen selkä-asentoon.
- Integroidut turvavaljaat: tuote, joka on varustettu integroidulla turvavaljailla,
- Mukana kainalosauvahihna: Tuote, joka on varustettu irrotettavalla kainalosauvahihnalla.
- Pilli mukana: Pillillä varustettu tuote

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore