Asennuspakkaus

Asennuspakkaus

MullToa erikoismulta

MullToa erikoismulta

MullToa 55

2 190,00 €

Mulltoa 55 on toiminnoiltaan vastaava kuin huippumallimme 65, mutta sen kapasiteetti on hieman pienempi, erityisesti tilapäisissä ylikuormitustilanteissa. Jos tarve ei ole ympärivuotinen neljälle hengelle, mutta kuitenkin käyttö on aktiivista läpi kauden, on MullToa 55 oikea valinta. Laite on mitoitettu neljän hengen aktiivisen mökkikauden tarpeisiin, multalaatikko tyhjennetään tällöin kerran mökkikaudessa.

  • Mitat: (KxLxS) 65 x 45 x 71 cm, tarvittava lattia-ala 55 x 110 cm
  • Maximiteho 355 W
Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
Mulltoa55/40-0302

Onko olemassa helpompaa tai mukavampaa tapaa? Kestävämpää tai ympäristöystävällisempää tapaa?

Ympäristöystävällistä ylellisyyttä – ilman vettä tai viemäröintiä!

Aito MullToa tuottaa multaa paikan päällä
Kompostointiprosessi tapahtuu luonnon omien mikroorganismien avulla. Käymälän nimi on MullToa, joka tarkoittaa suomeksi multavessaa, koska käymälä tuottaa luonnollista multaa ilman erottelua tai kemikaaleja. Ympäristöystävällistä ylellisyyttä – ilman vettä taiviemäröintiä.

MullToalle on myönnetty pohjoismainen Joutsenmerkki
Muita edellä kuvatulla tavalla toimivia biologisia vessoja ei ole olemassa. 

MullToa-vessan tuotemerkki on MullToa
Tuotemerkki on tullut Ruotsissa niin tunnetuksi, että ihmiset sanovat usein biologista vessaa epämuodollisesti ”mulltoaksi”, merkistä riippumatta. Siksi olemme erittäin tietoisia siitä, että Ruotsissa ihmiset saattavat puhua ”mulltoastaan”, vaikka heidän vessansa olisikin erimerkkinen. Jos siis haluat MullToan, sinun ei tulisi tyytyä mihinkään muuhun.

Valitse malli toimintakyvyn mukaan.
Valitse malli tarpeidesi ja vaatimustesi mukaisesti. Vertaile mallien MullToa 25 ja 55 toimintakykyjä löytääksesi sinulle sopivan mallin.

Vaadi pohjoismaista Joutsenmerkkiä
Pohjoismainen Joutsenmerkki tarkoittaa, että tuote on testattu ja ympäristöhyväksytty Ruotsin, Norjan ja Suomen ympäristö-, terveys- ja kuluttajansuojaviranomaisten asettamien kriteerien mukaisesti. Tuote on tällöin läpikäynyt erittäin kattavat testaukset, sisältäen ympäristötestaukset ja laaduntarkistuksen. Jos haluat ympäristöystävällisimmän biologisen käymälä, pohjoismainen Joutsenmerkki on turvallinen valintakriteeri. MullToa on ainoa Joutsenmerkin saanut biologinen käymälä markkinoilla. Testitulokset ovat nähtävissä kokonaisuudessaan Internet-osoitteessa www.mulltoa.com.

Älä unohda asennussarjaa
Sinun pitää ostaa asennussarja, johon kuuluu tuuletusputket, ulkoputki, eristykset, supistusliitin, kauluspelti ja hyönteisverkko. Jos valitset ulosvedon ulkoseinän kautta, lisäksi on saatavana seinän läpivientisarja.

Helppo ja hygieeninen ylläpito
Lopputuotteena tulee multaa, jonka palautat takaisin luontoon. Pienet käyttökustannukset Sähkönkulutus on minimaalista, joten käyttökustannukset ovat pienet.

Multoa 55 tuotetiedot
Moottori sekoittaa jokaisen käyttökerran jälkeen
Ylimääräinen (kolmas) hara parantamassa sekoitusta
Termostaatti lämmön säätöä varten
Pohjassa lisäelementti
Laatikossa uimuritoiminto nestemäärän seuraamiseksi
Ritilässä venttiilitoiminto
Kompostin kansi
Liian korkean nestetason merkkivalo
Multalaatikon tyhjennyksen merkkivalo
Kompostin kansi avautuu, kun istuinrengas nostetaan
Suositeltu kuormitus lomakäytössä (+ vieraat) 2+4 (2)
(Vieraiden kuormitus tarkoittaa lyhyitä 1 – 2 päivän vierailuja)

MullToa perustuu lämpökompostointiin, mikä on kaikkein tehokkain tapa haihduttaa pois virtsa ja kosteus. Jätteistä tulee minimaalinen määrä humusta. Tyhjennys tapahtuu yksinkertaisesti vetolaatikon kautta, normaalikäytössä vain 2 kertaa vuodessa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan käytettäväksi erikoiskuoriketta, joka on valmistettu nimenomaan näille käymälöille.

MullToa muistuttaa aivan tavallista käymälää ja on erittäin helppo sijoittaa jo pelkästään miellyttävän ulkonäkönsä vuoksi. Itse käymälä on valmistettu lujamuovista ja on näin helppo pitää puhtaana. Metalliosat ovat kaikki ruostumatonta terästä ja takaavat näin erittäin pitkän eliniän.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore