1852 Kiikarit Mate 7X50

Kiikari 1852 Mate 7X50 Free Focus

MotorGuide Tarvikepaketti

MotorGuide Asennuspaketti

Motorguide Xi3 55FW 12 V 54" Trollingmoottori GPS:llä

Regular Price 1 799,00 € Special Price 1 349,00 €

MotorGuide Xi3  GPS sähkökeulamoottori on käyttövalmis moottoripaketti edulliseen hintaan. Se on loistava apu veneessä, kun halutaan esimerkiksi keskittyä kalastukseen tietyssä kohdassa ja/tai edetä tiettyä reittiä pitkin. Keulakoneiden suosio jatkaa kasvuaan ja mikäpä onkaan helpompaa kuin hyvän kala-apajan kohdalla painaa kaukosäätimestä pysäytysnappia ja antaa koneen tehdä työ veneen paikallaan pitämiseen. Edes pieni tuuli tai virtaus ei haittaa. Ei enää kömpelöitä köysiankkurivirityksiä.

MotorGuide Xi3:ssa on langaton ominaisuus vakiona, joten kalliita lisävarusteita ei tarvita. Kädessä pidettävällä kauko-ohjaimella Xi3:a voidaan hallita veneessä mistä tahansa. SecureStep-järjestelmä tekee talteen- ja käyttöönotosta turvallista ja helppoa. Moottorin vapauttaminen lukitusta asennosta ja sen nostaminen talteenottoa varten edellyttää vain yhden vaiheen vapautusvivulla mukavasta seisoma-asennosta. Yksivaiheinen SecureStep tekee käyttöönotosta helppoa ja lukitsee moottorin varmasti paikalleen. Selkeästi näkyvät ja kuuluvat signaalit.

Pääset myös nauttimaan luokkansa hiljaisimmasta toiminnasta, joka on jopa 40 prosenttia hiljaisempi moneen muuhun malliin verrattuna. Xi3-malleissa on vakiona 3-lapainen Machete -potkuri ja Pinpoint GPS moduuli. LED-tilan ilmaisimilla voit valvoa neljää tärkeää moottorin toimintoa yhdellä silmäyksellä, kolme akun keston tasoa mukaan lukien.

Xi-sarjan akselit on valmistettu korkealaatuisesta komposiittimateriaalista, jolla on elinikäinen takuu. Alemmat yksiköt on suojattu kolmipäällysteisellä prosessilla korroosiolta suojaamista varten.

Suurilla vapautusvivuilla talteen- ja käyttöönotto voidaan tehdä seisoma-asennosta. Näkyvät ja kuuluvat merkit osoittavat, milloin moottori on lukittu talteenottoasentoon.

  • Työntövoima 55lbs / 24,95kg
  • Rikipituus 54" / 137cm
  • Langaton  kauko-ohjain
  • Uudistettu entistä kevyempi nosto- ja laskumekanismi


Lisävarusteena on Motor Guide -asennuspaketti. Alumiinirunko, 60a sulake ja pistoke ja pistorasia

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
motorguidexi355lb

Kaikki Xi5-lisävarusteet ovat yhteensopivia uuden Xi3:n kanssa. PINPOINT® GPS -YHTEENSOPIVA JA LOWRANCE YHDISTETTÄVYYS VARUSTETTU LUOKKANSA TARKIMMALLA GPS:LLÄ KÄYTTÖVALMIS LANGATON OHJAUS ERITTÄIN HILJAINEN KÄYTTÖ KESTÄVÄ ANODISOITU ALUMIINIKIINNITYS KORROOSIO -SUOJAUS KOTELOIDULLA ELEKTRONIIKALLA HUIPPULUOKAN KOMPOSIITTIAKSELI ELINIKÄISELLÄ TAKUULLA DIGITAALINEN® VIRRANHALLINTA Käyttövalmis edistyneen tekniikan moottoripaketti edulliseen hintaan. Xi3-malleissa on vakiona 3-lapainen Machete -potkuri ja Pinpoint GPS -moduuli. Kevyellä, langattomalla kädessä pidettävällä kauko-ohjaimella Xi3:a voidaan hallita mistä tahansa asiakkaan veneessä. Yksivaiheinen SecureStep tekee käyttöönotosta helppoa ja lukitsee moottorin varmasti paikalleen. Selkeästi näkyvät ja kuuluvat signaalit osoittavat, milloin Xi3 on otettu talteen. Tiukka äänitestaus todistaa, että Xi3 on luokkansa hiljaisin moottori. Saatavilla alan tarkimmalla Pinpoint ® GPS:llä ja täydellä Lowrance® -yhdistettävyydellä varustettuna. LED-tilan ilmaisimilla voit valvoa neljää tärkeää moottorin toimintoa yhdellä silmäyksellä, kolme akun keston tasoa mukaan lukien. Xi-sarjan akselit on valmistettu korkealaatuisesta komposiittimateriaalista, jolla on elinikäinen takuu. Alemmat yksiköt on suojattu kolmipäällysteisellä prosessilla korroosiolta suojaamista varten. Suurilla vapautusvivuilla talteen- ja käyttöönotto voidaan tehdä seisoma-asennosta. Näkyvät ja kuuluvat merkit osoittavat, milloin moottori on lukittu talteenottoasentoon.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore