Raymarine AIS700 SOTDMA Lähettävä ja Vastaanottava AIS Antennisplitterillä

Raymarine AIS700 SOTDMA Lähettävä ja Vastaanottava AIS Antennisplitterillä

Raymarine RAY73 VHF Kaksoisasema-VHF-Radio jossa GPS, AIS Ja Hailerilähtö

Raymarine RAY73 VHF Kaksoisasema-VHF-Radio jossa GPS, AIS Ja Hailerilähtö

Lowrance Link-9 VHF-Radio - sisäänrakennettu AIS-och GPS-vastaanotin

Regular Price 649,00 € Special Price 539,00 €
Kiinteästi asennettava Link-9-VHF-radio tarjoaa täydelliset viestintä- ja tiedonsiirtotoiminnot kaikkialla vesillä luotettavasti. Radio sisältää turvallisuuden kannalta tärkeitä toimintoja, kuten sisäänrakennetun GPS:n, sisäisen kaksikanavaisen AIS-vastaanottimen AIS-plottaustoiminnolla, NMEA 2000®-/0183 -liitettävyyden, kuulutus-/hailerilähdön kuuntelutoiminnolla, Track Your Buddy™ -toiminnon ja erillisen MOB-painikkeen.
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
lowrancelink9

GPS-sijainti 4 tavalla
Integroidulla GPS-vastaanottimella varustettu Link-9 sisältää neljä tapaa GPS-sijainnin varmistamiseen hätätilanteessa: sisäisen antennin, SMA-liittimen GPS-500-antennille, NMEA 0183 -liitännän karttaplotterin GPS:lle ja NMEA 2000® -liitännän verkkoantenniyhteydelle.

Sisäänrakennettu AIS
Kaksikanavainen AIS-vastaanotin tarkkailee lähellä olevien AIS-alusten sijaintia ja auttaa näin välttämään törmäykset ruuhkaisissa satamissa ja erittäin liikennöidyillä vesiväylillä. AIS-tietoja voi tarkastella Link-9-radion näytöstä, kartan päällä tai tutkanäytössä monitoiminäytön kautta. 

Etäasennettava käsimikrofoni
Link-9-radion irrotettava käsimikrofoni voidaan kytkeä radion etu- tai takaosaan. Lisävarusteena saatavan jatkojohdon kanssa radio ja mikrofoni voidaan asentaa erikseen. Näin voidaan muodostaa helppo ja kustannustehokas ratkaisu asennettavaksi mihin tahansa sijaintiin ilman kaapeliryppäitä.

Helpompi etuasennus
Link-9-radiossa on helposti irrotettavat ylä- ja alakehykset, joiden alla on asennusreiät. Näin radio voidaan asentaa etuosasta samaan tapaan kuin Lowrancen monitoiminäytöt.

Navigointitila
Painamalla Link-9-radion NAV-painiketta voit muuttaa radion navigointilaitteeksi, joka näyttää nopeuden ja kurssin. Link-9 sisältää myös Mies yli laidan (MOB) -toiminnon. Pitämällä NAV/MOB-painiketta painettuna saat asetettua reittipisteen nykyiseen sijaintiisi, jolloin Link-9 siirtyy MOB-tilaan ja näyttää etäisyytesi ja ohjaussuunnan vedessä olevaan henkilöön. MOB-reittipiste siirretään myös NMEA 2000 -yhteyden kautta muualle verkkoosi.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore