Paukkuliivit Baltic Legend Punaiset

Paukkuliivit Baltic Legend 165 Punainen

Hokka Pelastusliivit

119,00 €

Hokka pelastusliivit ovat pehmeät ja mukavat pitää päällä varsinkin perheen pienimmille.

Suomalainen ja Kemijärvellä valmistettu Hokka -pelastusliivi saadaan puettua lapselle oikean kokoiseksi hyvän hihnasäädön ansiosta. Hokka lasten pelastusliivi sopii niin uimataidottomalle kuin uimataitoiselle.

Ennen kuin menet vesille, varmista, että pukineen vetoketjut, lukot ja nauhat ovat kiinni ja säädetty lapsen koon mukaan. Kiinnitä haaranauha vastakappaleeseen. Tarkista säännöllisesti, että liivi on ehjä. Vedessä käytön jälkeen, huuhtele lapsen liivi makealla vedellä ja säilytä se ilmavassa tilassa. Älä käytä liiviä väärin, esimerkiksi istuimena. Voit asettaa turvavyön liivin päälle. Noudata tarkoin käyttö- ja huolto-ohjeita. Opeta lapsi kellumaan liivi yllään.

Hokka lasten pelastusliiviä on saatavilla kolmella näkyvällä värillä; perinteisenä oranssina, kirkkaana keltaisena ja herkullisena pinkkinä! Pelastusliivissä on tukeva vetoketju edessä, jolla se suljetaan. Liivin kaulus kiinnittyy lukolla. Narujen vaarana olisi niiden meno umpisolmuun. Iso ja kunnolla täytetty niskakappale kelluttaa hyvin ja suojaa kolhuilta leikeissä. Niskakappaleessa on myös lenkki, josta lapsen saa nostettua ylös vedestä. Hokka pelastusliivissä on kaksi isoa heijastinta rinnan/hartian kohdalla. Rinnalla on myös tasku, jossa on pilli. Vyötärön kiristys onnistuu säätämällä vaatemäärän mukaan sivussa olevilla pikalukollisilla vöillä. Haararemmissä on pikalukko ja helppo pituussäätö, jotka ovat oleellisia hyvälle istuvuudelle.

Ominaisuuksia:

  • Liikkuvan täytemateriaalin ansiosta lapsi viihtyy siinä hyvin.
  • Nukkuminen, leikkiminen ja syöminen sujuvat asuste päällä.
  • Liivin voi myös pestä.
  • Liivin kangasmateriaali: 100% polyesteriä.
  • Liivin sisusmateriaali: solupolypropeenirae (ei styroksia, joka saattaa olla joillekin allergisoiva).

Hokka lasten pelastusliivi on voittanut useita testejä, kuten Vene -lehden tammikuussa 2015 tekemän vertailutestin sekä Ruotsissa Vi Föräldrar lehden testin

Lisätietoja:

Painoraja: 10 - 20 kg
Käyttölämpötila-alue: -30C - +60C 
Voidaan pestä 40 asteessa
Koko, rinnanympärys: 52 - 64 cm
Arvioitu käyttöikä oikein huollettuna ja säilytettynä noin 10 -vuotta
Värit: oranssi, keltainen ja pinkki

Koot:

0 -15 kg  119,-

10-20 kg 119,-

20-30 kg 119,-

30-50 kg 159,-

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
hokkavast
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Design by Webcore